LA COMÈDIA MÉS GAMBERRA

'Són els nervis' s'estrena a Rafelcofer

Dimecres, 6 de juliol de 2016

L’Associació Cultural Falla barri sant Francesc reafirma la seua aposta per la vessant cultural i estrena la comèdia més gamberra amb què la companyia de teatre ha pujat als escenaris. Divendres, 15 de juliol, l’Auditori Municipal de Rafelcofer acull la primera posada en escena de l’espectacle “Són els nervis”, escrit i dirigit per Ginés Romero.

 

Susana Pla, Lara Mas i Gema Moreno interpreten a Rosa, Merche i Carme, tres germanes unides per la desesperació dels problemes econòmics. Com que no tenen res a perdre, decideixen posar punt final a les seues misèries venjant-se per la pèrdua de la inversió que els seus pares havien realitzat en accions preferents. A tal efecte, orquestren un rocambolesc pla que tindrà un final inesperat.

 

La representació, que tindrà lloc a les 20.00 hores, compta amb la participació del grup de ball de la falla, integrat per Àngela Mateu, Marina Mateu, Maria Morant i Carla Navarro.

Les entrades, amb un preu de 3 euros, poden adquirir-se als punts de venda anticipada: M’encanta (c/ Cervantes, 2), Bar-Restaurant El Leñador (c/ Comte d'Oliva, 21), Ajuntament de Rafelcofer (c/ Major, 45) i en la mateixa taquilla de l’Auditori (c/ 9 d’Octubre).

Escribir comentario

Comentarios: 0