LA NOSTRA PRÒPIA APP!

Arriba Traca, tota la info a l'instant

Dissabte, 31 d'octubre de 2015

Atrevits i innovadors. Així, almenys, se’ns reconeix des de diferents àmbits. A Sant Francesc mai no diem que no a les noves tendències, i és per això que aplaudim, i ens adherim, a la iniciativa de KuKut Estudi, empresa tecnològica de Vilamarxant que ha creat l’aplicació mòbil que pretén revolucionar la comunicació a les comissions falleres.

 

Actualment, són molts els canals disponibles per estar al corrent del que ocorre en el nostre casal: convocatòries en paper i e-mail, web, xarxes socials, grups de WhatsApp… Però, de vegades, aquest excés de fonts és precisament el causant de l’efecte contrari: la sobrecàrrega d’informació provoca desinformació.

 

Traca és una app que proposa simplificar i agilitzar la comunicació interna i ser la solució a l’excés de soroll. Una agenda compartida, senzilla i apta per a tots els públics, on trobar i guardar la informació rellevant de la falla: notícies, convocatòries i avisos instantanis. Tot a través d’un únic canal i amb notificacions immediates.

 

Ara que comença l’autèntic compte enrere per a les falles de 2016, ens proposem testar la seua eficàcia. Personalitzada amb el nostre escut i amb accés privat per als fallers, està disponible per a descàrrega en Android, i molt prompte també per a dispositius iOS.

 

Aquest tutorial vos mostra com donar-vos d'alta com a nous usuaris i començar a rebre tota la informació de la falla a la butxaca a l’instant.

Ja som més d’una vintena les comissions que estem provant Traca. Serà l’app definitiva per a les comunicacions falleres? Serà el relleu de la clàssica convocatòria postal? Comprovem-ho!

Escribir comentario

Comentarios: 0