DIVENDRES 30 | 21H

La falla entre costures!

Dimarts, 6 d'octubre de 2015

Amb el pas del temps, la indumentària valenciana ha despertat la curiositat dels amants de la història i les tradicions. A través de les associacions culturals o festives, hem descobert la riquesa en la manera de vestir dels nostres avantpassats. A la Comunitat Valenciana, tres grans festes han mostrat el seu interés: les Falles, les Fogueres i la Magdalena. Tanmateix, infinitat de grups de danses i balls populars han fet sortir al carrer aquest tipus d’indumentària.

 

El seu indiscutible atractiu, el ventall de possibilitats que ofereix i la cada vegada més incipient demanda des de diferents àmbits culturals i festius, han propiciat l’organització de mostres, fires i desfilades a diferents punts del territori valencià i on els assistents han pogut conéixer la feina d’incomptables artesans implicats: orfebres, ciselladors, teixidors o indumentaristes.

 

Ara, l’Associació Cultural Falla barri sant Francesc organitza la I Desfilada d’Indumentària Valenciana, que tindrà lloc el pròxim divendres 30 d’octubre a les 21.00 h, al Centre Polivalent d’Oliva.

Un esdeveniment inèdit a les comarques de la Safor i la Marina on el públic podrà apreciar tots els detalls que enriqueixen a les dones i homes en la seua vestimenta més tradicional. A més a més, a partir de les 19.00 h, hi haurà una exposició que permetrà conéixer més de prop el treball de diferents professionals del sector de les falles.


Les entrades, per un preu de 5 euros, poden adquirir-se als punts de venda anticipada: M’encanta (Cervantes, 2), Capritx Perruqueria i Estètica (Josep Segrelles, 2), Imma Savall Dona (Poeta Querol, 21) i Síbaris Salón de Belleza (Ausiàs March, 17).

Escribir comentario

Comentarios: 0